perjantai 10. joulukuuta 2010

Esiintymiskuva

Vaikka reissu onkin ohi, on tämä blogi näppärä tapa jakaa materiaalia tutuillle ja kylänmiehille (ja -naisille, tietenkin).

Useimmat reissulle osallistujista joutuivat jonkinmoisen flunssan, yskän tai keuhtoputkentulehduksen kouriin. Virallisesti kuoro lepää joulu- ja tammikuun. Tietysti jos laululihaksia alkaa ihan hirveästi pakottamaan, voi esim. Min'Ann'in tai Pölkyn karaoke helpottaa tilannetta (kiitos molemmille mainostajillemme!) Ai niin, onnea vielä ykköstenori Raunolle Karjalan Lauluveikkojen konserttiin sunnuntaille klo 15 (maksamaton mainos! :-)

Taipalsaaren Lauluveikkojen KALENTERITA on vielä saatavissa edulliseen 10 euron hintaan vaikkapa Niivasta tai Saimaanharjun PeeCeestä. Myös paikallisiin ravinteleihin on tarkoitus Ajast'Aikoja jaella myytäväksi. Hyvä puoli kalenterissa on se, että kuoron kuvaa ei tarvitse katsella kuin joulukuussa, tammikuun 1. päivästä eteenpäin joka kuukautta korostaa paikkakunnamme parhaan valokuvaajan, Teemu Keräsen, kuvat. Kuvat ovat Ä-LYT-TÖ-MÄN hienoja Taipalsaarelaisia maisemia, joululahjaongelmasi on ratkaistu kun poimit näitä edullisia kalentereita mukaasi koko suvulle! Sekä tietenkin tuet kuoron toimintaa.

Vielä muistutus kuoroveljille sekä aveceille: jos kamerastasi löytyy vähänkään julkaisukelpoista kuvaa, toimita kopiot Taskilan Markolle Saimaanharjun PC:hen. Tehdään videoista ja kuvista kaikille kuva-DVD:t, mistä kelpaa muistella vanhana reissua.

Alla vielä Ameriikan veljien räpsäyttämä kuva kuorosta pääkonsertissa:

Jälleen kuoron puolesta

MannisKari, 2-tonttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti